Wie zijn wij?

Wij zijn 3 enthousiaste en ambitieuze GZ psychologen, allen werkzaam in de ouderenzorg. Door onze kennis te bundelen hebben we een brede expertise binnen het werkveld.  

Simone van Aard: Mede door een afgeronde opleiding tot Ergotherapeut heb ik waardevolle ervaringen in de (ouderen) zorg opgedaan. Veel mensen zien de ouderenzorg als stoffig en saai maar ik zie juist een werkveld dat volop in beweging en ontwikkeling is. Ik wil laten zien hoe divers en uitdagend het werken met (kwetsbare) ouderen is. Passie gecombineerd met expertise zijn de ingrediënten voor goede zorg!

 

Expertise gebieden: Ouderen met dementie, ouderen met lichamelijke problematiek, jonge mensen met dementie.

Maartje Feskens: Tijdens een bijbaan in een verpleeghuis, merkte ik dat de ouderenzorg allesbehalve populair was. Daar verbaas ik me nog steeds over: ik zie juist volop kansen om de zorg voor ouderen te verbeteren. Dat is mijn grootste drijfveer: laten zien dat er, ook voor mensen op hogere leeftijd, genoeg mogelijkheden zijn om alles uit het leven te halen. 

 

Expertise gebieden: Ouderen met dementie, ouderen met cognitieve en psychiatrische problematiek.

Heleen Kerklaan: Wat mij keer op keer raakt is de grote diversiteit aan levenservaringen en veerkracht van ouderen. Door tijdens mijn vooropleiding Verpleegkunde te kijken naar de mensen achter de beperking, merkte ik dat ik mijn werk veel beter kon doen. Die ervaring en mijn expertise wil ik overbrengen aan anderen om de kwaliteit van zorg voor deze doelgroep te verbeteren. Door kennis te delen vergroten we de draagkracht in de hele (ouderen)zorg.

 

Expertise gebieden: Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Revalidanten en ouderen met cognitieve en psychiatrische problematiek.

 

Wij hebben alledrie de post-master opleiding tot Gezondheidszorg psycholoog met differentiatie Ouderen gevolgd bij RINO Amsterdam. Binnen deze opleiding is specifieke aandacht voor psychische, sociale en lichamelijke problemen van ouderen. 

Wij zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie.